mandag 3. mai 2010

HER ER ÅRETS VINNERBUSSER PÅ LANDSTREFFET PÅ LILLEHAMMER

Bedre bilder av vinnerbussene kommer senere.

NORGES BESTE BUSS:

FORT BOYARD



NORGES BESTE LYD:

1. HYPERNOVA/DIE JÄGERMEISTER*

2. FORT BOYARD

3. ANDYS FACTORY


*Grunnet tekniske feil ved bussen lånte Die Jägermeister bort lydanlegget sitt til Hypernova. Hypernova vant årets lyd med Die jägermeister sitt anlegg, derfor er denne 1.plassen delt mellom de to bussene.




NORGES BESTE LYS:

1. PLECTRUM

2. HYPERNOVA

3. FORT BOYARD


NORGES BESTE BUSSEKSTERIØR:

1. NOMADEN

2. PLECTRUM

3. INDIGENOUS


NORGES BESTE BUSSINTERIØR:

1. INDIGENOUS

2. IMAGINARIUM

3. FOLK & RØVERE


NORGES BESTE RIGG:

1. FORT BOYARD

2. PLECTRUM

3. CAMP DELTA



NORGES BESTE BUSSKONSEPT:

1. DEN SORTE DAME

2. STAND OUT

3. INDIGENOUS

32 kommentarer:

  1. Fort Boyard og Nomaden vant vel fortjent!

    SvarSlett
  2. bagatellkåring iforhold til Tryvann

    SvarSlett
  3. Russetiden er bagatell

    SvarSlett
  4. hvem vant 2. og 3. plassene?

    SvarSlett
  5. med tanke på at det er omtrent akkurat de samme bussene som på tryvann, kan man vel ikke kalle denne kåringen en bagatell

    SvarSlett
  6. Vi skal legge ut hvem som kom på 1,2 og 3 plass på Lillehammer snart.

    SvarSlett
  7. Skikkelig kult opplegg på kåringene, og jeg synes hvertfall at det var velfortjente kåringer..alle sammen! Gleder meg til tryvann til helgen!!!

    SvarSlett
  8. Ser ut som at Fort Boyard voldtok kåringene..lol

    SvarSlett
  9. Synes alle bussene vant velfortjent, må bare komme med at jeg synes Indigenous var klart den kuleste bussen der!

    SvarSlett
  10. det her er jo korrupt. fort boyard slikker rumpa til mats i promo. og han slikker rimelig bra tilbake og vet jeg.

    SvarSlett
  11. det her er jo rart. mats jobber i promoavdelingen og har kun en arbeidskontrakt som varer et halvt år. Ergo ingen innflytelse på de faste ansatte i ROK. Det er en egen jury som avgjør hvem som vinner kåringene. Mats er ikke i den juryen. Så det her var jo veldig rart må jeg si.

    SvarSlett
  12. Hvis du mener at man vinner ved å slikke r*v så lurer jeg på hvorfor du ikke gjorde det?!

    SvarSlett
  13. Kåringen er ikke noen bagatell. Til helgen er det Tryvann, men det er jo også Stanger samtidig. Blir nok mange busser som stikker til Stavanger.

    SvarSlett
  14. riktig med at kåringene ikke er noen bagatell ja, men til helgen skal alle de store og heftige bussene til tryvann! de som drar til stavanger drar fordi de enten vet de ikke har noe å stille opp med, eller så er de det man kan kalle "alternative" mennesker som heller juggler med på konserter enn å klikke og dra damer på tryvann, som er the shit! russ 2010 rocks, og kåringene på tryvann skal jeg vinne!

    SvarSlett
  15. det er vel bare indigenous av disse bussene som skal til stavanger

    SvarSlett
  16. Og i Stavanger vinner Indigenous årets buss.

    SvarSlett
  17. Indigenous er lett den kuleste bussen=) fikk 1st.2nd og 3rd plass på kåringene..interiøret er syykt og anlegget dems er utrolig awesome!
    Beste bussen i 2010.. veldig gjennomført allround buss...

    SvarSlett
  18. selvfølgelig vinner de årets buss der, det sier seg selv når han aleksander har sleika ræv i et helt år - i stavanger drar de bussene som har skrevet under på papirer hvor de vet de vinner noe! snakk om korrupt! vedder forresten 1000 kr på at indigenous vinner i stavanger, any takers? haha.. latterlig treff på vestlandet!

    SvarSlett
  19. det er vel ingen som vet noe som helst..men tror indigenous er landstreff buss fordi de jobba der i fjor..:S jeje lykketil everyone

    SvarSlett
  20. Indigenous vinner lett uansett, blir sånn når de er den eneste bussen som drar dit! herregud tapere, samma om aleksander har sleiket noen når det ikke er noen å konkurrere mot..annet enn et parr væns da!

    SvarSlett
  21. de vinner forresten årets buss, lage liv kan de ikke. de sitter jo bare på høytalerne sine og venter på at folk skal komme også sitter de bare og ser på

    SvarSlett
  22. Indigenious burde dra tilbake til skogen og stammefolket. hehe. neida

    SvarSlett
  23. Synd at ikke cinema blir nevnt her.. en syyyk buss

    SvarSlett
  24. Cinema? Tenker du på saga eller eldorado?

    SvarSlett
  25. hvor er pontypandy og cinema?
    har ikke sett de nadre riggene, men skjermen til cinema burde vel sørget for en pallplass!?

    SvarSlett
  26. Er vel en kjennsgjerning at NRJ bussene gjør det bra på lillehammer. Har vært sånn siden ROK begynte å satse på treffet i 2008. Hvor busser som ikke en gang var nevnt på tryvann gikk av med kåringer (Eks åretsbuss). Ifjor var det grei skuring for Christiania og i år Fort Boyard og Die Jägermeister (som ikke engang kunne stille med buss).

    Nå skal det sies at det virker som om Fort Boyard har vunnet fortjent, da de har det sykeste annlegget/rigg, en gjennomført buss og lager liv.

    SvarSlett
  27. haha, og du tror ikke nrj velger ut de bussene de vet blir fete? tror du de har loddtrekning? som regel er det vel derimot bra at det stemmer sånn ca. overens ;)

    SvarSlett
  28. Er vel en kjennsgjerning at de fete bussene blir plukket og av sponsorer, blir lagt merke til av russen og juryen...Men det er klart at dette ikke er opplagt for tapere som deg over..bitter over 2008 fortsatt eller? Russ 2010:)

    SvarSlett
  29. folk & røvere skiller seg ut, syns det var rart at de ikke fikk mer enn 3.plass på interiøer. Den er jo den mest gjennomførte av de jeg har sett hvert fall. men den er kanskje litt for koselig, jeg vet ikke? men igjen, sykt gjennomført!

    SvarSlett
  30. Folk og Røvere er gjennomført, men jeg syntes den er for kjedelig. Det er liksom en haug av biter som andre russebusser har hatt gjennom tidene i interiøret sitt satt inn i én buss.

    SvarSlett
  31. Jaja... Cinema blasta Tryvannkåringene hvert fall. Årets Rigg og Ringenes Herre!

    SvarSlett